Fetakyckling stoppad med soltorkade tomater och kålrotsgratäng

God dag! 


Nu kommer nytt recept på en mycket god måltid vars inspiration kommer från syrran, hon gör denna rätt exelte fast med fläskfilé. 

Fetakycklingen 8 portioner:

4 stora kycklingfiléer 
1 stor burk creme fraiche 
1 burk soltorkade tomater
Feta ost.

Dela kycklingarna på bredden och gör 2 snitt i varje del. Skär upp fetaosten ( om ni inte har köpte färdiga fyrkanter) i fyrkanter och stoppa i snitten. Ta sedan oc stoppa soltorkade tomater i snitten krydda efter smak.
Klicka ut creme fraichen med en sked över kycklingarna och bred sedan ut den så att det ligger som ett täcke. Låt stå i ugnen på 200 grader i 60-80 minuter. 

Kålrotsgratängen gör du samma som med potatis gratäng men du byter ut potatisen mot kålrot och det blir riktigt gott! 

Servera detta tillsammans med lite bearnaisesås. 

Smaklig måltid! 😊
//Emelie 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

emeliewidberglchf.blogg.se

Motivation och inspiration till mig själv och andra som är i samma situation med mat och hälsa.

RSS 2.0